Tre kasser med ølkasser oven på hinanden.

Specialøl leveret til døren I Århus

Vil du gerne have lækre specialøl leveret direkte til din fordør? Hvis du bor i Århus, så er det heldigt for dig at Hazy Bear Brewing leverer til postnumrene 8000 til 8270. 

Vi gør dette, da vi er et lokalt bryggeri, og vi vil gerne støtte op om vores lokale støtter. Du kan i forvejen smage øllene på mange beværtninger og bottleshops i Århus, men nu kan du også få dem leveret direkte til din fordør.

Bestil din øl på Hazybear.com, og få dem leveret direkte til din fordør. Der er ingen krav om mindste bestillingerne. 

Besøg Hazy Bear Brewing webshoppen

Hvis du bor i Århus, så har vi lavet en guide til ølsmagning i Århus (indsæt link), hvor vi fremhæver vores yndlingssteder, og hvordan du kan arrangerer en ølsmagning derhjemme. 

Vi bryggeri løber nye og spændende øl, så hvis du vil informeres om hvornår de udkommer, så skriv dig op på vores mailingliste. Det kan du gøre, når du køber din øl, eller i bunden af hjemmesiden på Hazybear.com. 

Så hiv dine nærmeste venner hjem, og få jeres specialøl leveret direkte til døren. Det kan jo ske at det regner, så vil man jo helst ikke ud i den slags vejr. Hvis solen skinner, så kan i altid tage et smut ned i Væskebalancen og hente jeres Hazy Bear Brewing øl og spæde til med andre specialøl.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll til toppen