Bjørn som drikker øl

Lav Din Egen Ølsmagning i Århus

Bjørn som drikker øl

Lav din egen ølsmaning i århus

After a tough year in the US and a long lockdown, Mikkeller San Francisco can now finally look forward to opening its doors again at the start of the new year. At the same time, Mikkeller has expanded its distribution in the United States.

Det primære formål med Hazy Bear Brewing at lave spændende øl som giver dig en oplevelse du husker. Men du kan jo ikke kun drikke vores øl. 

Derfor er rigtig glade for de forskellige steder i Århus, hvor du kan smage en masse forskellige øl. Hvis du er klar på det, så kan du lave din egen ølsmagning ved at komme de rigtige steder i Århus.

Væskebalance

Simon kommer der hver fredag med sit arbejde, og det er et slafaren land af spændende øl. De tilføjer konstant nye øl til samlingen, og der er næsten aldrig det samme sortiment. 

Men det bedste salgsargument for Væskebalancen er ølnørderne dernede. Uanset hvad du spørger til, så får du et 10 minutters uddybende svar, hvor du forundres over der er så meget at vide om øl.

Så hvis skal have en ølsmagning derhjemme med vennerne, så tag ned i Væskebalancen, og bed dem blande en spændende pose til dig med forskellige øl. Der er så mange forskellige smagsoplevelse på 10m2 at du ikke kan nå at prøve det hele. 

Mig & Ølsnedkeren

Stamstedet. Stedet hvor vi holdte vores første reelle møde om at starte Hazy Bear Brewing (hvis man ser bort fra samtalerne efter 9 gode øl til en havefest).  Ligesom med Væskebalancen i Vestergade, så er der løbende udskiftning på hvad der er på hanerne. De har sågar deres eget hold af nørder, som kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige øl til dagens behov. Hvis der ikke er for travlt, så kan du sagtens stå og sludre med personalet om øllene.

Skema til ølsmagning


Der er ingen som ejer en printer derhjemme, så brug din printer på arbejde eller på uni. Alternativt så hav en computer åben, hvor i kan skrive jeres vurdering ind i skemaet. 

Print eller brug denne PDF på din telefon. 

http://www.gudenaadalens-bryghus.dk/Olsiderne/doc/oelsmagningsskema.pdf

Din Guide Til Ølsmagning

Det man muligvis går glip af, når man laver ølsmagning derhjemme er en guide på rejsen. Øl, vin og spiritus smager altid 10 gange bedre, når der står en person med en sjov hat og masser af viden om oprindelsen, som fortæller historien mens du smager.

Når du smager derhjemme, så bliver det en mere demokratisk oplevelse. I kan sidde alle vennerne, og prøve at beskrive for hinanden hvad i synes det smager af, og hvad i kan lide og ikke kan lide ved smagen. 

Hvis du synes øllen smager godt, så prøv at forklarer hvorfor. Det er en sjov oplevelse at prøve at beskrive hvorfor du godt kan lide øllen. 

Vi har fundet en guide nedenfor, hvor du kan se hovedpunkterne som du kan overveje, når du skal smage på øllen.

https://docplayer.dk/1831646-Forberedelser-til-oelsmagning.html

Men vi ved godt at 90% af tiden, så er en ølsmagning bare en rigtig god undskyldning for at samle dine venner. Så saml kammeraterne og lav din helt egen ølsmagning.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen