Tegnet bjørn med åben mund.

Århus bryggeri og bryghus

Phantom Brygger & Bryghus i Århus

Hazy Bear Brewing har siden 2020 brygget øl i Århus. Eftersom vi er et phantom bryggeri, så bryggeri vi på andres udstyr (indtil videre).

Det er fx hos vores gode kammerat Humleland. Du kan se lokalerne og udstyret nede ved Århus lystbådehavn, hvor udstyret huses i inde Hantwerk.

Vores mål er at lave spændende specialøl som fusionerne forskellige stilarter og udfordrer konventionerne. Du skal altid sidde tilbage med følelsen af det var en spændende oplevelse.

Hvis du er i Århus området, så kan du faktisk få vores øl leveret gratis til din dør, hvis du bestiller dem på vores webshop Hazybear.com. Så kan du bare læne dig tilbage, og venter på vi svinger forib med dine lækre specialøl fra vores phantom bryghus.

Besøg vores webshop hos Hazybear.com

Vi glæder os til en dag at kunne åbne dørene op og give en rundvisning på vores eget bryggeri, men det lader vente på sig i et par år endnu. I skrivende stund satser vi på tidligt 2025 (sæt en reminder i din kalender).

Indtil da så kan du smage vores øl på fad hos fx Mig og Ølsnedkeren, Fairbar og andre hyggelige barer i byen.

Hvis du skal ud og samle dåser til en hyggelig aften derhjemme, så vil vi altid foreslå at du slår en tur forbi Væskebalancen, hvis vores øl også er at finde.

Følg med på Instagram, hvis du vil se hvordan vi brygger vores øl, og hvornår vi lancerer nye øl. Hvis du er mere retro, så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så får du besked som en af de første.

Følg Hazy Bear Brewing på Instagram

Der er mange steder i Århus, hvor man kan finde lækre specialøl, men det er mere besværligt at finde lokalt bryggede specialøl i byen.

Man kan ikke komme omkring Århus Bryghus, som selvfølgelig har været en hjørnesten i bryggeri miljøet i mange år. Bryggeriet er familieejet og har været igang siden 2005.

Ceres bryggeriet har også været et kendt århusiansk bryghus som desværre lukkede i 2008.
Du kender alle deres klassiske øl som Royal Export og Royal Classic.
Det er meget klassiske øl, hvor vi i Hazy Bear Brewing går efter at brygge mere uorthodokse specialøl.

Vores mål er at skabe et lokalt bryggeri, og helst på sigt en brewpub, hvor alle som gerne vil have en god øloplevelse kan komme forbi.
Hazy Bear Brewings bryggeri skal spænde bredt i typer af øl som brygges.

Som en start så brygges en del af vores øl hos Humlelands udstyr. Humleland er et lokalt bryggeri som ligger ved lystbådshavnen.

En stor del af deres øl bliver serveret i restauranten Hantwerk, hvor deres bryggeriudstyr også står.
Vi drømmer selvfølgelig om at have både bryggeri og egen pub med servering i Århus, men det går an indtil vi kan stå på egne ben.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev. Så får du en e-mail, når vores nyeste øl udkommer.
Så kan du være den første til at smage på de nyeste øl fra vores bryggeri.

En dag så får du forhåbentlig også en mail, hvor vi annoncerer at vi åbner en brewpub i Århus.

Scroll til toppen